نخستين همایش ملی دو سالانه مطالعات فرش ایران

ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
1 آذر 1402
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
1 آذر 1402
آخرین مهلت ثبت نام
31 فروردین 1403
آخرین مهلت ارسال مقاله
31 فروردین 1403
تاریخ برگزاری

18 و 19 ارديبهشت ماه 1403

نحوه تدوین و ارسال مقالات

9 بهمن 1402

آبان ماه 1402

قابل توجه پژوهشگران ارجمند:

ضمن ابراز مراتب سپاس و قدردانی از شما پژوهشگر ارجمند و فرهیخته در ارسال مقاله به نخستین همایش ملی دوسالانه مطالعات فرش ایران؛ خواهشمند است قبل از اقدام به ارسال مقاله خود، موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:

1. راهنمای تدوین و تنظیم مقالات توسط پژوهشگران محترم

فایل مبسوط "شیوه نامه تنظیم مقالات" برای "نخستین همایش ملی دوسالانه مطالعات فرش ایران" در قالب "word" به پیوست این توضیحات حضور محترم پژوهشگران تقدیم شده است. لطفاً پس از دریافت و مطالعه دقیق "شیوه نامه تنظیم مقالات" و رعایت ارکان ذکر شده در شیوه نامه هر بخش، از قالب معین شده برای نگارش و ارسال مقاله به کمیته همایش استفاده نمایید.

لطفاً توجه داشته باشید تأیید اولیه مقاله و ارسال آن برای داوری، مشروط به رعایت دستورالعمل های موجود در شیوه نامه ارسال مقالات است. چنانچه مقاله با شیوه نامه همخوانی نداشته باشد، برای بازبینی و اصلاح به نویسنده/ نویسندگان بازگردانده می شود، در غیر اینصورت، مقاله امکان پذیرش نخواهد داشت.

1. نحوه ارسال مقالات برای کمیته همایش

لطفاً پس از ثبت مقاله با مراجعه به کنترل پنل خود بخش "مقالات من" برای هر مقاله یکی از دو فایل به شرح زیر را ارسال نمایید: اصل مقاله مطابق با شیوه نامه در فرمت "word"

اصل مقاله مطابق با شیوه نامه در فرمت "pdf"

تنها هنگامی که هر دو فایل بالا ارسال شوند، وضعیت مقاله پژوهشگران به حالت "دریافت مقاله" تغییر می کند و جهت ارسال برای داوری آماده می شود.

ما امیدواریم که با همکاری و ارسال مقالات، شاهد حضور ارزشمند شما پژوهشگران فرهیخته و ارجمند در این همایش باشیم.

با تشکر

[کمیته اجرایی نخستین همایش ملی دوسالانه مطالعات فرش ایران]

شیوه نامه ارسال مقالات.docx (6/03 mb)

مطالب مرتبط

لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
پوستر همایش
تماس با ما
تلفن ثابت

نمابر